En nu zijn we met z’n vieren

Wow, dat is lang geleden. Evelien en ik zijn dit weblog ooit begonnen om onze ervaringen over de opvoeding van ons kindje met jullie te delen. Wat vinden wij belangrijk in de opvoeding van onze kinderen? Met welke vragen zitten wij? Waar lopen we tegenaan? Maar ook hele praktische zaken, zoals: Wat moeten we doen als ons kindje koorts heeft? of Wat Doe je tegen doorkomende tandjes?

We weten allebei dat het bijhouden van een website wel wat tijd kost. Maar dit is wat we graag wilden en het lukte dus ook goed. De eerste 2 jaar dat Bas er was schreven we rustig artikelen over zaken die we tegenkwamen.

Weer zwanger

Maar toen gebeurde er iets: We raakten weer zwanger! Super goed nieuws en we waren er echt heel blij mee. Wat we ons alleen niet hadden gerealiseerd; met 2 kindjes heb je toch wat minder vrije tijd over. De nachten waren weer kort, maar dit keer kostte ons dat wat meer moeite.

Het gevolg laat zich raden; we stopten met het schrijven van artikelen. Niet omdat we het niet leuk vonden, maar gewoon omdat het er niet van kwam.

Onze tweede zoon, Hugo, is nu inmiddels ruim 2 jaar. En zowel Evelien als ik willen toch weer meer gaan schrijven. De komende tijd kun je dus weer nieuwe artikelen hier verwachten.

Hebben jullie concrete vragen die jullie willen weten? Laat ze dan hieronder in de reacties achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *